Keukens

De rol van de keuken is de laatste jaren sterk veranderd. Niet langer is de keuken een plek om te koken. Het is de ontmoetingsruimte in het huis geworden. Wij ontwerpen en maken unieke keukens op maat. Daarbij gebruiken we duurzame materialen. Wij werken met diverse houtsoorten en gefineerde plaatmaterialen.

Bijpassende inbouwapparatuur bouwen wij direct in, zodat de keuken compleet wordt opgeleverd.

Naast de traditionele L- of U-keuken zien we langgerekte wandopstellingen aangevuld met een kook- of schiereiland steeds meer terugkomen. Het integreren van een keukentafel aan het kookeiland geeft een sfeervol effect.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw droomkeuken te bespreken

_DSC0528

Contact

Tijdens een gesprek wordt duidelijk wat uw wensen zijn, en wat wij voor u kunnen betekenen. We zullen het hebben over materiaalgebruik, vormgeving en het budget wat u in gedachten heeft.

Bezoek

Om meer gevoel te krijgen bij de ruimte waarin uw keuken wordt geplaatst, komen we nog een keer op bezoek. We nemen alle maten op en kijken nog een keer goed naar de vormgeving.

Offerte

Na het inmeten en ontwerpen van uw keuken sturen we u een voorstel met een 3D tekeningen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het ontwerp. We maken een offerte op met de meest actuele materiaalprijzen.