About

Interieur op maat

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk interieur? Bij Andre’s Houtbewerking ontwerpen en realiseren we uw complete inrichting op maat. Heeft u zelf ideeën over meubelstukken of de indeling van uw ruimtes, maar heeft u moeite met de uitvoering? Of heeft u hulp nodig bij het indelen van onhandige ruimtes met schuine wanden of vreemde hoeken? Dan helpen we u graag met advies op maat.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, vraag gratis een vrijblijvend gesprek of offerte aan?

slider2
About
Our Team

Realisatie

In onze werkplaats maken we uw ontwerp.

planken-1024x663

Materiaal

We maken gebruik van duurzame materialen zoals eikenhout en gecoat staal. Een barblad van eikenhout met een olie-afwerking is gemakkelijk schoon te houden en kan eenvoudig voorzien worden van een nieuwe laag olie, als dat nodig is.

planken-1024x663

Werkplaats

De onderdelen van uw interieur worden door middel van computergestuurde machines geproduceerd. Daarmee kunnen we accuraat en economisch onderdelen produceren, die worden geassembleerd en het uiteindelijke product vormen.

planken-1024x663

Montage

De productie van het interieur gebeurt deels in onze werkplaats, waarna we het bij u op locatie plaatsen en afmonteren. We zorgen ervoor dat alles netjes is afgewerkt en we gaan pas weg als u tevreden bent.

Our Team