Andre's Houtbewerking

André Roersma is de oprichter en eigenaar van Andre’s Houtbewerking. Het bedrijf bestaat sinds 2010. Inmiddels is het bedrijf gegroeid, en zijn we in het bezit van een CNC frees. Hiermee kunnen we op een efficiente manier producten produceren.

Het is onze missie om ruimtes te creëren waarin het prettig en comfortabel leven is. Daarbij zoeken we de juiste balans tussen materialen, duurzaamheid, stijl en budget. Zodat er altijd de beste en mooiste oplossing ontstaat in uw huis.”

Onze keukens en interieurs worden vervaardigd van duurzame materialen. Wij werken met diverse houtsoorten en gefineerde plaatmaterialen.

Werkplaats

Vanuit de werkplaats in Dronryp worden de projecten voorbereid en vervolgens op maat gemaakt. Het leveren en plaatsen op locatie kan daardoor snel en efficiënt plaatsvinden.

Heeft u een wens of wilt u advies voor meubels in uw keuken, woonkamer, slaapkamper, werkkamer of badkamer? We komen graag bij u langs. Tijdens een adviesgesprek meten we de exacte maten in, vervolgens maken we een tekening op maat en komen we meet een concrete offerte.

Service
Bij een goed product hoort een goede service. We zorgen ervoor dat alles netjes is afgewerkt en we gaan pas weg als u tevreden bent.

De werkwijze van Andre's Houtbewerking

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en denken graag met u mee. In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons in de werkplaats worden uw wensen geïnventariseerd. Als de ideeën zijn besproken gaan wij aan de slag met een 3D-ontwerp